Ga naar hoofdinhoud

Auto uitlijnen

Auto uitlijnen: betere wegligging, minder kosten!

Ben je alwéér aan nieuwe banden toe? Of trekt jouw auto steevast naar een kant toe? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een afwijking in de wielstanden van jouw auto. Dit kan gebeuren na een ongeval of als je per ongeluk een stoeprand te hard hebt geraakt, maar ook bij de aanschaf van nieuwe banden of na een reparatie is het goed mogelijk dat een auto opnieuw uitgelijnd moet worden. Een auto uitlijnen is een klus voor een vakman. Autoservice Van der Meulen heeft meer dan 25 jaar ervaring met deze specialiteit en beschikt over hoogwaardige, professionele apparatuur. Kom nu langs voor een gratis uitlijncheck!

Foto 1

Waarom moet ik mijn auto uitlijnen?

Een uitstekende wegligging, voor comfortabel autorijden. Een goed uitgelijnde auto levert je vele voordelen op. Niet alleen ben je na het uitlijnen van je auto veiliger onderweg, ook bespaar je op veel onnodige kosten. Een auto uitlijnen is belangrijk om bandenslijtage te voorkomen en door de verbeterde wegligging zit je bovendien prettiger achter het stuur. Als een auto niet goed is uitgelijnd slijten banden sneller en door de toegenomen rolweerstand verbruikt de auto meer brandstof. Een kostbare zaak dus. Daarom kun je rekenen op de uitlijnservice van Autoservice Van der Meulen. Wij maken van elke autorit een prettige zit!

Een auto uitlijnen: wanneer is dit nodig?

Merk je dat het rijgedrag van jouw auto afneemt, bijvoorbeeld doordat het stuur scheef staat terwijl je rechtuit rijdt? Trekt jouw auto een kant op, waardoor je bij moet blijven sturen? Of mis je het gevoel van comfortabel rijden? Dan is de kans groot dat jouw auto uitgelijnd moet worden. Tijdens een auto uitlijnen worden de wielstanden met behulp van professionele apparatuur nauwkeurig uitgemeten en afgesteld volgens de juiste richtlijnen. Het is verstandig om je auto minimaal één keer per twee jaar – of na de aanschaf van nieuwe banden – opnieuw uit te laten lijnen. Zo weet je zeker dat je comfortabel en veilig rijdt. Hiermee verleng je daarnaast óók de levensduur van je autobanden.

Waarom je auto uitlijnen?

Vraag een gratis uitlijncheck aan

Voor je auto uitlijnen maakt Autoservice Van der Meulen gebruik van hoogwaardige apparatuur: de Hunter Hawkeye Elite, de meest geavanceerde 3D-uitlijnmachine op de markt. Het systeem berekent in een handomdraai de wielvlucht, as-kanteling en sporing en beschikt over een uitgebreide database met de perfecte afstelling voor elke auto. Wil je snel en professioneel jouw auto uitlijnen? Of ben je benieuwd of de afstelling van jouw wielstanden klopt? Kom langs voor een gratis uitlijncheck!

Uitlijning

Mis je het gevoel van comfortabel autorijden? Is de wegligging van je auto niet goed? Kom langs voor een gratis uitlijncheck!

Back To Top