Ga naar hoofdinhoud

Bandenservice

Bandenservice Heerhugowaard: elk seizoen en budget

Goede banden zijn absoluut noodzakelijk voor veilig en comfortabel autorijden. Autobanden bieden grip, zorgen voor optimaal remvermogen en een goede wegligging. Over het algemeen gaan banden maximaal vijf jaar mee. Op het moment dat banden ouder dan twee jaar of 20.000 km zijn, raden we je aan jouw autobanden minimaal een keer per jaar te laten controleren door een expert. Met de professionele bandenservice van Autoservice Van der Meulen blijf je veilig, prettig en betaalbaar onderweg. Welk merk autobanden je ook zoekt, wij leveren alle verschillende banden – én maten – van elke producent!

Foto 1

Van de grote A-merken tot de B-merken

Bij de bandenservice van Autoservice Van der Meulen vind je banden voor élk budget (van 10 tot 28 inch!). Naast nieuwe banden van de hoogste kwaliteit, beschikken we ook over een ruim aanbod aan low-budget-banden. Zo betaal je nooit teveel voor dagelijks rijcomfort. Heb je hulp nodig bij het vinden van winterbanden, all-season banden of zomerbanden, laat het ons weten. We geven je graag gericht advies over de beste bandenkeuze voor jouw auto. In ons servicecenter werken we met de nieuwste apparatuur voor het volledig schadevrij monteren en balanceren van banden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het richten van (kromme) velgen. Tijdens de montagewerkzaamheden controleren we tevens de levensduur van de TPMS-sensoren. Deze sensoren geven de bandenspanning weer en alarmeren bestuurders bij plotseling spanningsverlies.

Runflat banden: kom altijd aan op bestemming

Een lekke band komt altijd ongelegen. Net op het moment dat je onderweg bent naar een belangrijke afspraak of tijdens eens gezinsvakantie… Niemand wil langs de weg staan ploeteren met een krik of wachten op de wegenwacht. Speciaal voor deze noodsituaties zijn runflat banden ontwikkeld. Runflat staat voor ‘run-on-flat’. Deze banden helpen je altijd aankomen op je plek van bestemming of een autogarage in de buurt. De banden hebben namelijk een versterkte zijkant, waardoor je met gemak en vooral veilig nog 80 kilometer (bij een snelheid van 80 kilometer per uur) door kunt blijven rijden. Oók als er geen lucht meer in de autoband zit. Wil je weten of je auto geschikt is voor Runflat banden neem dan contact met ons op. De bandenservice van Autoservice Van der Meulen is gespecialiseerd in het leveren van runflat winterbanden en runflat zomerbanden en helpt je graag bij het veilig bereiken van jouw bestemming. 

Bandenservice: opslag van winter- en zomerbanden

Onze bandenservice in Heerhugowaard gaat verder dan het aanschaffen, installeren, controleren en balanceren van autobanden alleen. Want waar laat je jouw zomer- of winterbanden op het moment dat je deze niet nodig hebt? Natuurlijk kun je ervoor kiezen deze thuis op te slaan. Heb je hier de ruimte niet voor of wil je niet de hele zomer of winter tegen een stapel banden aankijken? Sla jouw banden dan op in het bandenhotel van Autoservice Van der Meulen. Hierin worden banden onder ideale omstandigheden opgeslagen, zodat je zeker weet dat jouw set zo lang mogelijk meegaat. En ben je toe aan een bandenwissel? Dan ruilen we de banden eenvoudig en snel om.

Bandenservice

Zijn jouw autobanden aan vervanging toe? Ontdek de ruime bandenkeuze van Autoservice Van der Meulen en vind de band die bij jouw budget en rijstijl past!

Back To Top