Skip to content

Over ons

Dé bandenconcurrent van Heerhugowaard

Dé bandenconcurrent van Heerhugowaard! Autoservice Van der Meulen is gespecialiseerd in alle type autobanden en het uitlijnen van auto’s, voor comfortabel autorijden. Wáár de reis ook naartoe gaat! Met meer dan twintig jaar ervaring in de bandenservice is Autoservice Van der Meulen hét adres voor alle auto- en bedrijfswagenbanden.

Voordelig en professioneel een auto of bedrijfswagen laten uitlijnen en balanceren? Op zoek naar nieuwe banden, voor een scherpe prijs? Autoservice Van der Meulen in Heerhugowaard beschikt over hoogwaardige apparatuur en een grote bandenkeuze uit elk merk en maat van 10 tot liefst 28 inch! Wat jouw vraag of wens ook is, we geven altijd een passend antwoord op jouw bandenwens. Van A-merken en low-budget-banden tot runflat banden; wij zoeken en vinden de banden die bij jou, jouw budget en jouw auto passen.

Heb je met spoed een bandenspecialist nodig? Geen probleem! Autoservice Van der Meulen staat voor je klaar. Kom langs bij onze garage aan de Marconistraat in Heerhugowaard of neem telefonisch contact op. We zijn zeven dagen per week bereikbaar. Vakmanschap, ervaring en betrokken service, op Autoservice Van der Meulen kun je bouwen.

Contact?

Als je vragen hebt over onze dienstverlening ben je van harte welkom om langs te komen, een vraag stellen via onze contactpagina kan natuurlijk ook.

Back To Top