Skip to content

Autobanden kopen

Autobanden kopen: ruime keuze, persoonlijk advies

Autoservice Van der Meulen is dé bandenconcurrent op de autobandenmarkt. Ons aanbod, zowel qua merken als in maten (van 10 tot en met 28 inch!), is zéér groot. De A-merken zijn er altijd al geweest, maar de B-merken – veelal afkomstig van de Aziatische markt – zijn flink in opmars. Belangrijk is dat lang niet elke band geschikt is voor jouw auto. Wij willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze, om zo het rijgedrag en de wegligging optimaal te houden.

Rijgedrag, wegligging en remweg zijn onlosmakelijk verbonden met de juiste bandenkeuze. Met onze nieuwe, geavanceerde machines monteren wij jouw banden schadevrij om de velgen en worden de banden trillingvrij gebalanceerd. Wij leveren werkelijk alle merken en maten tot en met 28 inch, óók de zogenoemde low-budget-merken. Uiteraard bent bij ons u ook aan het juiste adres voor banden voor de caravan, camper, aanhanger en andere rijvoertuigen. Neem contact met ons op, samen maken we de juiste bandenkeuze voor jouw auto!

Wij hanteren geen bandenwebshop om mensen te behoeden voor het maken van de verkeerde keuze voor autobanden, die niet passen bij jouw auto. Voor een goed advies kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Foto 2

Autobanden

De juiste autobanden, onmisbaar voor jouw veiligheid. Wij helpen je bij het maken van de beste keuze voor een goede wegligging, prettig rijgedrag en méér veiligheid.

Back To Top